PLÅNBÖCKER & KORTHÅLLARE

Det finns många olika modeller av plånböcker och korthållare. Vi lägger vårt fokus på smidiga, snygga och moderna modeller i läder och metall. En liten plånbok har många fördelar där den främsta är att den tar lite plats i fickan eller väskan. Trots att de flesta av våra plånböcker är små får många kort och sedlar plats i dem. 

Liten korthållare

Den minsta modell vi erbjuder är specialdesignad och tillverkad i minsta möjliga storlek för att ett kreditkort ska få plats. Den korthållare som är störst har 10 fack. De flesta modeller är unisex och kan användas av både killar och tjejer.

Det här ska du tänka på innan du köper en plånbok

Att välja rätt plånbok kan ibland vara svårt. Att hitta rätt modell kan underlätta i vardagen genom att på ett smidigt sätt kunna förvara kontanter och kort. De flesta väljer att förvara sina kort och sedlar i en traditionell plånbok eller korthållare. Dock finns det många som väljer ett plånboksfodral till telefonen istället för förvaring av dessa. För den som hellre vill detta rekommenderar vi våra mobilfodral.

  • Behov: Undersök ditt behov med följande frågor: hur mycket kontanter brukar du ha? Hur många kort har du? Hur förvarar du plånboken; i fickan eller handväskan? För den som främst ska förvara kort och ibland har enstaka sedlar rekommenderar vi en korthållare. Har man många kort och en del sedlar så lämpar sig en plånbok bättre.
  • Materialval: Vanligast förekommande material är läder. En del är äkta skinn och andra i PU-läder (syntetiskt läder). Äkta skinn är oftast mer slitstarkt och ger en hårdare känsla. PU-läder är lite ”plastigare” och stretchigare. Är man inte intresserad av någon typ av läderutförande finns det också metallplånböcker. Dessa är hårda och har invändiga kortfack.
  • Storlek: Utifrån behov kan man välja storlek. Små smidiga plånböcker är väldigt populära. Den minsta storleken som går att få är lite större än ett kreditkort. För de som förvarar sin plånbok i handväskan finns lite större modeller med plats för många kort.
  • Design: De flesta plånböcker har en traditionell design. Många väljer en sådan och nöjer sig med det. Det kommer nya utföranden på marknaden och då är det kanske spännande att prova något nytt. Vi följer ständigt trenderna och försöker att uppdatera med nya modeller.  
Drift & produktion:  Wikinggruppen