Om oss

Vi har ägnat oss åt e-handel sedan 2012. Vi har drivit tre st mindre butiker och sålt via olika försäljningskanaler. Nu storsatsar vi på egna butik och vill kunna ta vara på våra erfarenheter och erbjuda våra kunder ett brett sortiment med smarta och praktiska produkter.

Vi utökar ständigt vårt sortiment och uppdaterar med nya produkter. Vanligast är att vi följer nyheter på marknaden och hos våra leverantörer, men det är inte heller ovanligt att kunder mailar med förslag och önskemål. Vi har ett brett samarbete med många leverantörer och välkomnar förfrågningar från våra kunder. 

Vårt mål är att ge dig som kund bästa service och vill att det vara en fantastisk upplevelse att handla hos oss. Därför står kunden alltid i centrum för oss och som mindre butik vill vi erbjuda våra kunder "det lilla extra".Snabba leveranser är någinting som ligger på toppen av vår priolista. Alla våra paket lämnas på posten kl 18 på vardagar, vilket innebär att beställningar lagda före kl 17 vanligtvis kommer iväg samma dag. 

MakeMake AB

Danielslundsgatan 39

262 65 ÄNGELHOLM

Mail: makemakeab@gmail.com

Orgnummer: 556811-1958

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen