Köp och leveransvillkor

Fodralbutiken.se drivs och ägs av MakeMake AB.

I alla priser ingår moms med 25%.

Kunder som är under 18 år måste ha målsmans godkännande.

Ändringar i ordrar

Skulle du vilja ändra något i en order så ber vi dig kontakta oss. Eftersom vårt mål är att skicka ut alla ordrar så fort som möjligt, så ber vi dig ha förståelse för att vi inte alltid hinner ändra i din order.

Frakt

Alla ordrar från Fodralbutiken.se skickas med Posten, Schenker eller DHL . Leveranstiden på lagervaror är 1-4 arbetsdagar. Är det en beställningsvara som där lagerstatus är markerad med gult så är det 5-10 arbetsdagars leveranstid. Lagervaror kommer alltid att skickas ut omgående. Vid köp av olika varor kan två leveranser förekomma. Vi reserverar oss för slutförsäljningar och prisfel som kan uppstå. Skulle en produkt ta slut eller leveransproblem uppstå så skickar vi ett mail med information om anledningen inom 1-3 dagar. Vill du avbryta en försenad order eller ha information om leveranstiden ber vi dig att ta kontakt med vår kundtjänst.

Handla nu - betala efter leverans!

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 0 kr per köp tillkommer. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Delbetala från 50 kr/mån!

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30-17.00 och helger 10.00 – 17.00.

Länk till Klarnas Allmänna villkor.

Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

Frakt 19 kr - 59 kr beroende på val av fraktmetod.

Faktureringsavgift 0:-

Kortbetalning 0:-

Bankbetlning 0:-

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har du som privatkonsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Enligt distansavtalsslagen gäller endast ångerrätten om varan återlämnas i orbruten originalförpackning. Skulle du vilja ångra ett köp ber vi dig ta kontakt med oss omgående för att få en returadress.

Returfrakten bekostas av kunden.

Transportskador

Är en mottagen vara transportskadad ska detta meddelas till oss för information och ersättning inom skälig tid.

Outhämtade paket

Hämtar kunden ej ut sitt paket inom angiven tid kommer MakeMake AB debitera kunden en avgift på 150kr inkl. moms.

Bedrägeri

Vid misstanke om bedrägeri förbehåller sig Fodralbutiken.se rätten att avbryta ett köp. Detta kan ibland innebära att köp avbryts trots att det inte rör sig om bedrägeri. Då det handlar om din säkerhet, ber vi dig som kund att ha förståelse ifall detta inträffar. Alla misstänkta försök till bedrägeri polisanmäls.

Hantering av personuppgifter

Lär mer om vår integritetspolicy och hanteringen av personuppgifter på sidan Integritetspolicy

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen