DATORFODRAL

Det är väldigt vanligt att man tar med sig sin laptop idag. Oavsett om den ska med på en resa, till skolan eller till jobbet så finns risken för skador eller repor. Denna risk kan minimeras och förebyggas genom att använda ett bra datorfodral. Vi har ett brett sortiment på olika datorfodral i olika designer, storlekar och material. 

Ett av de vanligaste materialen är neopren. Detta är samma material som används till dykardräkter. Materialet är vattentätt, har en dämpande effekt och är lätt att trycka på. Vill man ha ett annat alternativ så finns det datorfodral i tyg, nylon, läder och ullfilt. De flesta av våra datorfodral är konstruerade på så sätt att repor, stötar och vattenskador ska förebyggas. 

Fördelen med ett datorfodral eller "sleeve" är att endast laptopen ligger invändigt och att den alltid är skyddad. Denna kan sedan förvaras i en väska och även där vara skyddad mot andra föremål. På så sätt behöver man inte oroa sig att exempelvis nycklarna skramlar i väskan.

Datorfodral 11 – 15 tum

Skärmstorleken på en dator, exempelvis 13 tum är längden på skärmens diagonal tvärs över. Två olika skärmar kan variera i bredd och höjd trots att det är lika många tum i storlek. De flesta av våra fodral är anpassade efter Apples modeller, men kan passa datorer också. Vi rekommenderar att man alltid mäter sin dator innan man beställer ett fodral. 

Drift & produktion:  Wikinggruppen