Vi på blandadeprylar.se är på ständig jakt efter nyheter och håller oss dagligen uppdaterade när det kommer något nytt på marknaden. En del prylar som vi tycker verkar bra och som vi tror att det finns efterfrågan på tar vi in. Det finns många olika typer av prylar, men de vi tycker är roligast är de som har en bra funktion och kan komma till nytta i vardagen. Prylar som används en gång och sedan samlar damm är inte vi intresserade av.

Det finns många bra prylar på marknaden som många inte känner till. Man söker inte efter dessa då man kanske inte ens vet att de finns. Många prylar scrollar man kanske förbi för att man inte har en aning om hur de fungerar och vad de uppfyller för funktion. Efter fem års erfarenhet av försäljning på nätet har vi sett många bra produkter aldrig ta fart på marknaden och enligt vår uppfattning på grund av att de just behövt en demonstration i hur de fungerar. 

I denna blogg kommer vi att demonstrera prylar som vi tycker är smarta och bra. Vi kommer att lägga upp nyheter samt tipsa om det senaste och hetaste på marknaden. Välkommen att följa oss! 

Smidiga träningshörlurar

Finns det något störigare än hörlurar som trillar ur hela tiden när man tränar?

Det finns så många olika typer av hörlurar på marknaden. Vilka ska man då välja när man tränar ?

Själv har man letat väldigt länge innan man änligen hittat rätt. 

De hörlurar jag rekommenderar är S4. Hörlurarna har ganska kort och lätt sladd som placeras runt nacken. Det absolut bästa med hörlurarna är att de har en snäcka som placeras runt örat och gör att hörlurarna inte trillar ur hela tiden. Hörlurarna parkopplas första gången med telefonen och därefter känner den av och kopplar ihop sig direkt när man sätter på dem. 

Utöver detta tål sporthörlurarna vatten och svett. Det funkar bra att jogga ute när det regnar (däremot tror jag inte man ska simma med dem smiley ). Batteritiden är 100h stand by och man kan lyssna på musik i 3 timmar. 

Skulle telefonen ringa så fungerar det alldeles utmärkt att prata i dem också. 

Hur är ljudet då? För låga 199 kr som de kostar och hörlurar i samma prisklass är det väldigt bra. Jämför man med Bosehörlurar för 3000 kr är det nog lite sämre.

Kan köpas här.

Drift & produktion:  Wikinggruppen