Vi på blandadeprylar.se är på ständig jakt efter nyheter och håller oss dagligen uppdaterade när det kommer något nytt på marknaden. En del prylar som vi tycker verkar bra och som vi tror att det finns efterfrågan på tar vi in. Det finns många olika typer av prylar, men de vi tycker är roligast är de som har en bra funktion och kan komma till nytta i vardagen. Prylar som används en gång och sedan samlar damm är inte vi intresserade av.

Det finns många bra prylar på marknaden som många inte känner till. Man söker inte efter dessa då man kanske inte ens vet att de finns. Många prylar scrollar man kanske förbi för att man inte har en aning om hur de fungerar och vad de uppfyller för funktion. Efter fem års erfarenhet av försäljning på nätet har vi sett många bra produkter aldrig ta fart på marknaden och enligt vår uppfattning på grund av att de just behövt en demonstration i hur de fungerar. 

I denna blogg kommer vi att demonstrera prylar som vi tycker är smarta och bra. Vi kommer att lägga upp nyheter samt tipsa om det senaste och hetaste på marknaden. Välkommen att följa oss! 

Fars dag närmar sig

Fars dag börjar närma sig och vi vill tipsa om en billig och riktigt bra present, flätat elastiskt bäte. 

Fördelen med bältet är att det är elastiskt och aldrig spänner för hårt. Det finns inga förborrade hål heller så det blir bara till att klicka in där det passar. Bältet är gjort i tyg (canvas) och förstärkt med miljövänligt PU. 

En riktigt bra present för endast 59 kr som vi garanterar kommer att uppskattas!

Kan köpas här.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen