Vi på blandadeprylar.se är på ständig jakt efter nyheter och håller oss dagligen uppdaterade när det kommer något nytt på marknaden. En del prylar som vi tycker verkar bra och som vi tror att det finns efterfrågan på tar vi in. Det finns många olika typer av prylar, men de vi tycker är roligast är de som har en bra funktion och kan komma till nytta i vardagen. Prylar som används en gång och sedan samlar damm är inte vi intresserade av.

Det finns många bra prylar på marknaden som många inte känner till. Man söker inte efter dessa då man kanske inte ens vet att de finns. Många prylar scrollar man kanske förbi för att man inte har en aning om hur de fungerar och vad de uppfyller för funktion. Efter fem års erfarenhet av försäljning på nätet har vi sett många bra produkter aldrig ta fart på marknaden och enligt vår uppfattning på grund av att de just behövt en demonstration i hur de fungerar. 

I denna blogg kommer vi att demonstrera prylar som vi tycker är smarta och bra. Vi kommer att lägga upp nyheter samt tipsa om det senaste och hetaste på marknaden. Välkommen att följa oss! 

Fler powerbanks i sortimentet

Vi utökar nu vårt sortiment med Powerbanks och vill presentera några väldigt bra modeller. 

Under åren som e-handlare har vi stött på många olika powebanks av olika kvalitet. Doca och Pineng är enligt oss bland de bästa. Det vi tittar på och uppskattar mest med en powerbank är hur länge batteriet håller, hur lång tid det tar att ladda den samt hur smidig designen är. 

En powerbank skall också vara väldigt säker. När man köper en märkespowerbank som Doca och Pineng kan man försäkra sig om detta. 

Vi har redan börjat få in en del från deras sortiment och förhoppningsvis kommer det mer i framtiden. 
De två senaste är en Pineng PN-922 sant en DOCA D606. Pinengen är en väldigt liten powerbank, inte så stor kapacitet, men räcker verkligen om den ska användas som en nödladdare. Den räcker till att ladda upp en iPhone 6 och tar lite plats i väskan. Doca D606 har högre kapacitet och en urläcker design. Den är väldigt smal och storleksmässigt är den ungefär lika stor som en iPhone 6. 

Pris DOCA: 179 kr - kan köpas här

Pris Pineng: 99 kr - kan köpas här

Drift & produktion:  Wikinggruppen