AIRPODS

Fodral till AirPods är ett smidigt tillbehör för att skydda dina airpods. Dessa finns i flera olika material och utföranden. Oftast är fodralet väldigt tunt så att det knappt märks av när det sitter på AirPods-boxen. Det finns många fördelar med att ha ett AirPods-fodral. Det kan vara estetisk förändring då i form av olika kulörer och mönster. På så sätt blir det enkelt att matcha det till andra accessoarer. 

En annan stor fördel är att AirPodsen blir lite "unika". Om ni är flera på arbetsplatsen eller i hemmet som har AirPods kan det bli enklare att skilja dem åt och identifiera ens egna. Utöver ovanstående fördelar så skyddar fodralet AirPods-boxen mot repor och stötar. AirPods förflyttas ofta och förvaras på olika ställen såsom i fickan eller väskan och då besparar AirPods-fodralet dess estetiska yta. 

Det här ska du tänka på innan du köper ett fodral till AirPods

Då det finns olika modeller av AirPods är nedanstående viktigt att tänka på:

- Modell: Vilken modell har du? Det finns "vanliga" AirPods och AirPods pro. Fodralen skiljer sig och det är viktigt att veta vilken modell man har för att kunna beställa rätt.

- Material: Vilken typ av material önskas. Om man väljer läder är detta oftast lite mjukare till ytan och slits lite fortare. Väljer man ett fodral i plast så blir det som ett extra "skinn" till den ursprungliga boxen. Detta är kanske mer känsligt för repor och stötar.

- Kulör: Välj bland många olika kulörer. Matcha dina andra accessorer på bästa sätt.

Drift & produktion:  Wikinggruppen